Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Maldiven

Onroerend goed te koop in de Maldiven

De Malediven is een tropisch land in de Indische Oceaan dat bestaat uit 26 ringatollen die worden gevormd door meer dan 1000 koraaleilanden. Deze eilanden staan ​​bekend om hun stranden, blauwe waterlagunes en lange koraalriffen. Malé is de hoofdstad en meest bevolkte stad, traditioneel het King's Island genoemd vanwege de centrale ligging.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed te koop op de Malediven, moet u weten dat u hier zelfs een heel eiland kunt kopen of huren. De Malediven hebben geen gebrek aan koraalriffen. Er zijn in totaal 1.192 eilanden en verspreid over 35.000 vierkante mijlen, waardoor het land van de Indische Oceaan een van de meest diverse ter wereld is. Minder dan 200 van die eilanden zijn bewoond en terwijl de hoofdstad Male dichter bevolkt is dan Manhattan, is de rest meestal een perfect uitzicht voor afbeeldingen van vlak zand met koraal, palmbomen en blauwe zee.

Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten voor de Malediven en het land heeft de markt veroverd voor huwelijksreizen en vakanties op hoog niveau. Historisch gezien heeft de regering een beleid gevoerd dat de gebieden leverde aan bedrijven die vastbesloten waren resorts en hotels te bouwen, nu eilanden toewijst aan groepen geïnteresseerde hotels met een huurovereenkomst van 50 jaar.

Er zijn momenteel 126 resorts op de Malediven, maar het onroerend goed dat op de Malediven te koop staat, blijft zeldzaam.

De bezettingsgraad in hotels op de Malediven is ongeveer 60-80% en RevPar (Opbrengst per kamer) is drie keer hoger dan bij welke andere Aziatische bestemming dan ook, dus de vraag naar voltooide locaties is groot. De meeste eigendommen die op de Malediven te koop staan, vooral hotels die te koop staan, werden binnen twee weken gekocht, maar voor een bestemming met zo'n succes hebben de Malediven de laatste tijd weinig groei doorgemaakt.

  •  
    Verhuizen naar de Malediven. Expat en woon op de Malediven

        Wanneer we denken aan plaatsen waar we volledig willen ontsnappen aan de omringende realiteit en de dagelijkse routine, komen ze meteen te binnen: de Malediven. Zonder enige twijfel vertegenwoordigen ze de ultieme ontspanning in de collectieve verbeelding. Paradijsstranden, kristalhelde ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB